Βράβευση μόνιμων μεγάλων χορηγών

Τη Δευτέρα 4-12-23 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης όλων των μόνιμων μεγάλων χορηγών της ΠΝΟΗΣ μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στη Μεγάλη Λέσχη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό της Προέδρου Κα Ιωάννας Χατζηβαρύτη η οποία ευχαρίστησε θερμά όλους του μόνιμους μεγάλους χορηγούς για την συνεχή, ουσιαστική και αμέριστη υποστήριξη τους και ανέφερε ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι μεγάλοι και μικροί χορηγοί που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Είπε ότι όλοι μαζί τα εκάστοτε διοικητικά Συμβούλια, χορηγοί, εθελοντές έδωσαν την πνοή για να πραγματοποιείται όλα αυτά τα χρόνια το κοινωνικό έργο του Συλλόγου και να έχουν υποστηριχθεί εκατοντάδες ευάλωτες οικογένειες της πόλης από το 2001 μέχρι σήμερα.
Ακολούθησε η παρουσίαση χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη μικτή χορωδία Φ. Μουσικής Ν. Καβάλας που έδωσε ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα.
Έγινε ένας σύντομος χαιρετισμός από το Σεβασμιότατο ο οποίος μίλησε για το σημαντικό έργο της ΠΝΟΗΣ.
Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Γενική Γραμματέα της ΠΝΟΗΣ Κα Νίκη Ανέστη και κάλεσε τους επίσημους προσκεκλημένους της εκδήλωσης να παραλάβουν το βραβείο τους, κάνοντας και για τον καθένα μία σύντομη αναφορά.
Βραβεύτηκαν οι :
1. Δήμος Καβάλας
2. Η εταιρεία ΣΜΥΡΔΕΞ Α.Ε.
3. Η εταιρεία HOWDEN HELLAS με CEO τον κ. Δημήτρη Τσεσμετζόγλου.
4. Η εταιρεία ENERGEAN
5. Ο Οργανισμός ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
6. Η Κα Ιάσμη Μαντζουράνη
7. Η εταιρεία ΣΑΜΕΡΚΑΣ Α.Ε.
8. Η αρτοποιεία «ΦΟΥΡΝΟΙ ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ»
9. Ο κ. Αλέξης καΙ Η Κα Βένη Τσατσούλη
10. Η εταιρεία ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
11. Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
12. Η Κα ΕΛΕΝΑ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ
13. Ο Σύλλογος ΚΑΒΑΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Η.Π.Α. «ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ»
14. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΜΑΡΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
15. Η εταιρεία ΚΡΕΚΑ Α.Ε.
16. Η εταιρεία «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ»
17. Η εταιρεία «FORNO CLASSICO»
18. Ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος « Η ΤΡΑΠΕΖΑ»
19. Η επιχείρηση «ΤΟ ΚΟΥΚΙ & ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ»
20. Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «EASY LEARNING» Κα ΒΙΛΛΥ ΚΟΝΔΥΛΙΔΟΥ
21. Το Φροντιστήριο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» Παράρτημα καβάλας
22. Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπ/σης «ΘΕΤΙΚΟ» Παράρτημα Καβάλας
Κατά τη βράβευση της εταιρείας HOWDEN HELLAS ο εκπρόσωπός της γνωστοποίησε με επιστολή, την οποία παρέδωσε στην Πρόεδρο, ότι απόφαση της εταιρείας είναι να δοθεί άμεσα στην ΠΝΟΗ μία χορηγία των οκτώ (8.000) ευρώ.
Ακόμη Κα Κονδυλλίδου γνωστοποίησε τη χορηγία τριών υποτροφιών.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φ.Ν. & Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θ. Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μουμτζάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μ. Δέμπας, ο κ. Α. Γρανάς, η εκπρόσωπος του Βουλευτή Καβάλας κου Πασχαλίδη η Κα Γεωργιάδου, πολλοί πρόεδροι και μέλη Σωματείων και συλλόγων της πόλης μας αλλά από τους όμορους νομούς.
Με τη λήξη της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κεράσματα που ήταν προσφορά του ξυλόφουρνου « Η ΤΡΑΠΕΖΑ» και το κρασί της οινοποιείας Έλενας Φελλαχίδη.