Προσφορά ταβέρνας “Τα βαρέλια”

Την Τρίτη 21-09-21 το πρωί το μέλος του Συλλόγου μας, η Κα Helen Vlaxaki που εκπροσωπούσε την Ταβέρνα Τα Βαρέλια / Taverna Ta Varelia , τους κυρίους Παναγιώτη & Γιάννη Νεστορίδη παρέδωσε στην Πρόεδρο της ΠΝΟΗΣ Κα Ioanna Chatzivaryti και το μέλος του Δ.Σ. Κα Efi Loiza το ποσό των 1.000 Ε. για να υποστηριχθούν οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας. Ήταν επιθυμία τους, την οποία από την αρχή μας είχαν ανακοινώσει.
Το ποσό αυτό αποτελούσε μέρος από τις εισπράξεις της Πέμπτης, Παρασκευής και του Σαββάτου 12, 13 και 14 Αυγούστου 2021 όπως και της Πέμπτης, Παρασκευής και του Σαββάτου 19, 20 και 21 Αυγούστου 2021. Επιλέχθηκε η “ΠΝΟΗ” για να σταλεί στη συνέχεια μέσω του Συλλόγου ανθρωπιστική βοήθεια στους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται σκληρά.
Το ποσό αυτό σε συνεργασία με το τοπικό Τμήμα και την Κα Anna Giovanios έχει ήδη σταλεί στους Γιατρούς του Κόσμου προκειμένου να γίνει στοχευμένη υποστήριξη και να γνωρίζουμε πως ακριβώς θα διατεθούν τα χρήματα.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Κα Helen Vlaxaki, τους κυρίους Παναγιώτη & Γιάννη Νεστορίδη και όλο το προσωπικό της Ταβέρνα Τα Βαρέλια / Taverna Ta Varelia για την όλη προσπάθεια και ιδιαίτερα γιατί εμπιστεύτηκαν την ΠΝΟΗ να ολοκληρώσει τη δράση.
Ακόμη ευχαριστούμε και όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.
Ενωμένοι πάντα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που βάζουμε!