Παρουσίαση βιβλίου “Μαμά…20 αληθινές ιστορίες”

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!
Σήμερα 14-05-23, δεύτερη Κυριακή του Μαίου ,γιορτάζουν όλες οι μαμάδες του κόσμου!!!
Έτσι λοιπόν με αφορμή αυτή τη γιορτή, την Τετάρτη 10-05-23 ο Σύλλογος “Πνοή για το Παιδί και την Οικογένεια” και το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδη και τις Εκδόσεις Αρμός, παρουσιάσαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, το βιβλίο της συγγραφέως και ψυχολόγου Κας Μαρία Καμπάνταη. “Μαμά…20 αληθινές ιστορίες” ! Είκοσι πανέμορφες ιστορίες μέσα στις οποίες βρήκαμε όλες και όλοι οι παρευρισκόμενοι ένα κομμάτι της παιδικής μας και όχι μόνο ηλικίας σε σχέση με τη ΜΑΜΑ μας και το αναπολήσαμε τρυφερά!
Την εκδήλωση άνοιξε η Κα Μαρίνα Φιλιππίδου, Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας και έκανε χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φ.Ν.& Θ. Πανοσιολογιότατος κ. Ευάγγελος Υφαντίδης. Για το βιβλίο μίλησαν η Κα Ioanna Chatzivaryti, Πρόεδρος του συλλόγου Πνοή για το Παιδί και την Οικογένεια, η Κα Efi Loiza, συγγραφέας και συντονίστρια του τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Κ.ΙΕ.Π.Ε και η Κα Βιβή Σοφιανού, δημοσιογράφος που είχε και το συντονισμό της εκδήλωσης.
Συγχαρητήρια στη συγγραφέα Μαρία Καμπάνταη που με τον δικό της μοναδικό τρόπο μας θύμισε ότι όλοι μας είμαστε οι συγγραφείς του βιβλίου της ζωής μας με σημείο εκκίνησης και οδηγό στο διάβα της, την μαμά μας, που και αυτή υπήρξε κάποτε παιδί!
Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν πολλά ερωτήματα και δόθηκαν απαντήσεις από τη συγγραφέα.
! Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη και ζεστή οικογενειακή εκδήλωση και ευχαριστούμε για αυτό τη συγγραφέα !
Καλοτάξιδο και αυτό το βιβλίο σου Μαρία Καμπάνταη ! Σε ευχαριστούμε πολύ!