Κοπή βασιλόπιτας

Χθες Τρίτη 08-02-22 το πρωί στο γραφείο του Συλλόγου κόψαμε την πίτα μας. Παραβρέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κα Ioanna Chatzivaryti , η Γεν. Γραμματέας Κα Niki Anesti και το μέλος του Δ.Σ. η Κα Γεωργία Καραγιαννοπούλου. Ακόμη παραβρέθηκαν από το τμήμα των κοινωνικών λειτουργών η Κα δημητρα μουσικουδη, από το καλλιτεχνικό εργαστήρι οι κυρίες Δέσποινα Κασο και Ζίλντα Χαρίσση , από την ενισχυτική διδασκαλία η Κα Κατερίνα Μπάτη, το μέλος και εθελόντρια του Συλλόγου Κα Κλημεντίνη Χατζηγιάννη η εθελόντρια Κα Maria Soulidou και οι εθελόντριες της ιματιοθήκης κυρίες ελενη Ζωντανου και Λίτσα Πεχλιβανίδου.
Η Πρόεδρος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλες παρευρισκόμενες φίλες, αναφέρθηκε στη χρονιά που τέλειωσε. Eίπε ότι οι υποστηρικτικές μας δράσεις στις οικογένειες που είχαν πολλά προβλήματα ήταν πολλές και παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρξαν λόγω του Covid-19 ο Σύλλογος δεν άφησε ούτε ένα αίτημα χωρίς λύση.
Κατόπιν ευχήθηκε για τη νέα χρονιά να υπάρξει υγεία σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. και σε όλα τα μέλη τους εθελοντές, χορηγούς του Συλλόγου και τα προβλήματα που θα κληθεί ο Σύλλογος να αντιμετωπίσει να είναι όσο το δυνατό τα λιγότερα.
Τυχερή της πίτας ήταν η εθελόντρια Κα ελενη Ζωντανου. Το δωράκι ήταν προσφορά από το κοσμηματοπωλείο της Κας Έφης Ηλιοπούλου- Τσουνάκα, μέλος του Συλλόγου.