Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Την Κυριακή 18-2-2024 το μεσημέρι στο «Παλλάδιο» πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλες και φίλους.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κα Ioanna Chatzivaryti πλαισιωμένη από τα μέλη του Δ.Σ., Niki Anesti, Eleni Psirouki, Προδρομία Κοθάλη, Γεωργία Καραγιαννοπούλου, Κλημεντίνη Χατζηγιάννη και Efi Loiza, ξεκίνησε ευχόμενη η νέα χρονιά να είναι καλή και δημιουργική. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.
Η τυχερή στην μεγάλη πίτα ήταν η Πρόεδρος και στα πιττάκια ήταν το μέλος του Δ.Σ. Προδρομία Κοθάλη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Βουλευτής Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μαμτσαδέλης εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Καβάλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Markos Dempas, Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ο Αγ. Νέστωρ», του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, του Νομαρ/κού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας, της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Παράρτημα Καβάλας και του Κοιν/κού Ινστιτούτου Ενεργών Πολιτών.
Πολλές ευχαριστίες στους Φούρνοι Φελλαχίδηγιατί πρόσφεραν τη βασιλόπιτα, στο κοσμηματοπωλείο Constantinos – Jewellery που πρόσφερε το δώρο για τα πιττάκια και την Κα Stella Rokkou Gaia που πρόσφερε το δώρο για την πίτα.
Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γλέντι με ζωντανή μουσική μέχρι το απόγευμα.