Επίσκεψη στο στο 8ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας

Χθες Τρίτη 16-05-23 το πρωί βρεθήκαμε στο 8ο Δημοτικό σχολείο της πόλης μας προσκεκλημένοι από τον δάσκαλο κ. Κώστα Τομαρά και τους μαθητές και τις μαθήτριες της 5ης τάξης. Μας ζήτησαν να μιλήσουμε για τον Εθελοντισμό.
Παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Πρόεδρος Κα Ioanna Chatzivaryti, η Αντιπρόεδρος Κα Γεωργία Καραγιαννοπούλου, η Γεν. Γραμματέας Κα Niki Anesti, η Ταμίας Κα Eleni Psirouki και η εθελόντρια φιλόλογος Κα Maria Soulidou.
Στην αρχή παρουσιάσαμε την ΠΝΟΗ και τις δράσεις της τόσο με λόγο όσο και με μια μικρή παρουσίαση με εικόνες. Στη συνέχεια μιλήσαμε γενικά για τον Εθελοντισμό και δεχθήκαμε πραγματικά πολύ ωραία και στοχευμένα ερωτήματα από τους μικρούς μαθητές. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ένα παιχνίδι ερωτήσεων όπου τα παιδιά έπρεπε να απαντήσουν αν το ερώτημα ήταν ενέργεια εθελοντισμού ή όχι. Το χάρηκαν ιδιαίτερα. Φεύγοντας μας ευχαρίστησαν για την επίσκεψή μας και δώσαμε ραντεβού να βρεθούμε ξανά κοντά τους με μια άλλη δράση! Ελπίζουμε ότι ρίξαμε και αυτή την φορά το σπόρο για την επόμενη γενιά εθελοντών!