Επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καβάλας

Σήμερα Παρασκευή 06-05-22 το πρωί επισκεφτήκαμε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καβάλας στη Νέα Καρβάλη, εν συντομία Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καβάλας , προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια δράση με τους εκπαιδευόμενους του Εργαστηρίου στα πλαίσια της γιορτής της ΜΗΤΕΡΑΣ, που είναι την Κυριακή 8-5-22. Η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη γιατί η δράση μας αυτή ήταν η πρώτη μετά από 2 ολόκληρα χρόνια λόγω της πανδημίας.
Μας υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Εργαστηρίου κ. Απόστολος Φουρνατζής. Συναντήσαμε παιδιά και εκπαιδευτικούς σε μία αίθουσα του εργαστηρίου όπου μαζί δημιουργήσαμε κατασκευές , μια ανθοδέσμη για τη μαμά τους, με την καθοδήγηση του κ. Αντώνη Κανέλλου. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο τα παιδιά όσο και εμάς. Στην παρέα μας ήταν ο Κωνσταντίνος, ο Μιλτιάδης -Ραφαήλ, η Λίτσα, η Αρετή , ο Παναγιώτης, η Ροζάνα , η Σαββατούλα, η Μιχαέλα και ο Παύλος. Μιλήσαμε μαζί τους μάθαμε ποια ήταν τα αγαπημένα τους χρώματα και αυτά χρησιμοποιήσαμε στην κατασκευή που κάναμε μαζί τους.
Εκ μέρους της ΠΝΟΗΣ ήταν από το Δ.Σ. η Πρόεδρος Κα Ioanna Chatzivaryti, η Γεν Γραμματέας Κα Niki Anesti, η Κα Efi Loiza, το μέλος η Κα Kov Natassa και η εθελόντρια Κα Maria Soulidou.
Προσφέραμε σε όλα τα παιδιά του εργαστηρίου κρουασάν και πορτοκαλάδα και για το εργαστήριο μαρκαδόρους και μπλοκ με πολύχρωμα χαρτόνια για τις κατασκευές τους. Υποσχεθήκαμε ότι θα ξαναβρεθούμε κοντά τους με κάποια άλλη δράση.
Κλείνοντας την ανάρτησή μας ευχόμαστε σε όλες τις μητέρες απανταχού της γης Χρόνια Πολλά. Να είναι γερές για να φροντίζουν την οικογένειά τους, δυνατές για να υποστηρίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε κόσμους με αγάπη, ειρήνη και δικαιοσύνη για να μην λείπει ποτέ το χαμόγελο από τα πρόσωπά τους.