Επίσκεψη στο 15ο δημοτικό σχολείο Καβάλας

Την Τετάρτη 20/3/24 βρεθήκαμε μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών στο 15ο δημοτικό σχολείο της πόλης για μια γνωριμία με τους μικρούς μαθητές με τον σύλλογο Πνοή για το παιδί και την οικογένειά .
Να μιλήσουμε για τον εθελοντισμό, να ακούσουμε τις απόψεις των παιδιών και να παρουσιάσουμε τις δράσεις του συλλόγου με τρόπο κατανοητό στα παιδιά .
Με τη βοήθεια των διδασκάλων, των μελών του ΔΣ της Πνοής: την Πρόεδρο Κα Ioanna Chatzivaryti, τα μέλη Κα Κλημεντίνη Χατζηγιάννη ,Κα Efi Loiza , Κα Eleni Psirouki και την εθελόντρια Κα Maria Soulidou, παρακολουθήσαμε σχετικό βίντεο του υπουργείου Παιδείας για την ενσυναίσθηση και τον εθελοντισμό .
Ακολούθησε διάλογος με τα παιδιά και την κα Λοϊζά όπου διαπιστώσαμε τις σωστές απόψεις των μικρών μαθητών στα ευαίσθητα σύγχρονα προβλήματα πράγμα που μας εξέπληξε ευχάριστα.
Στο τέλος παίξαμε ένα παιχνίδι ερωτήσεων γύρω από την έννοια του εθελοντισμού και διασκεδάσαμε πολύ οι μικροί μα και εμείς οι μεγάλοι.
Ευχαριστήσαμε τους δασκάλους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τα παιδιά μας και ελπίζουμε να τους έχουμε συμπαραστάτες στο πλευρό μας !