Επίσκεψη στην «Έκθεση αφίσας: Η Καβάλα των Φεστιβάλ. Η ιστορία της εκτύπωσης μέσα από τη δημιουργική ματιά της Θώμης Αγγέλου»

Χθες Τετάρτη 5-7-23 το πρωί η Κα Ioanna Chatzivaryti , Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΝΟΗ και η Κα Niki Anesti , Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας « Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» και Γενική Γραμματέας του Συλλόγου ΠΝΟΗ επισκέφτηκαν στο ισόγειο της Μ. Λέσχης την έκθεση της φίλης Θώμης Αγγέλου με θέμα : «Έκθεση αφίσας: Η Καβάλα των Φεστιβάλ. Η ιστορία της εκτύπωσης μέσα από τη δημιουργική ματιά της Θώμης Αγγέλου».
Ξεναγήθηκαν από τη δημιουργό των αφισών Κα Θώμη Αγγέλου και στάθηκαν μπροστά σε όλες τις μεγάλες ενότητες όπως Φεστιβάλ Φιλίππων, Cosmopolis, Μητρόπολη Φ.Ν. & Θάσου, εκδηλώσεις συλλόγων, φορέων και πολλών άλλων. Οι συγκεντρωμένες αφίσες φαίνονται πολλές μέσα στην έκθεση, αν το σκεφτεί κανείς όμως αφορά δημιουργική δουλειά 30 ολόκληρων ετών.
Μέσα στην κάθε αφίσα της η Θώμη Αγγέλου έκανε κατάθεση ψυχής και για το λόγο αυτό όλο το μέχρι σήμερα έργο της παραμένει σοβαρό, δυνατό και δημιουργικό!
Καλή συνέχεια αγαπημένη φίλη να δώσεις για πολλά -πολλά χρόνια ακόμη εξαιρετικές δημιουργίες!