Δωρεά 100 λίτρων λάδι απο τον Σύλλογο Καβαλιωτών Νέας Υόρκης

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 το πρωί με πολύ χαρά υποδεχθήκαμε τους εκπροσώπους του Συλλόγου Καβαλιωτών Νέας Υόρκης “ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ”. Ήταν οι κυρίες Sophia Stroumbakis, Πελαγία Τεπελίδου, Anastasia Lagos, Elizabeth Saketos-Todaro και ο κ. Stavros Tepelidis, ήρθαν στο γραφείο της ΠΝΟΗΣ και παρέδωσαν 100 lt λάδι για τις υποστηριζόμενες οικογένειες του Συλλόγου!!! Τρεις πρώην Πρόεδροι μαζί (Στρουμπάκη, Λαγού και Τεπελίδης)!!! Λόγω της πανδημίας είχαμε να συναντήσουμε αρκετούς από τους φίλους μας περίπου 3 χρόνια.
Στην συνάντηση ήταν η Πρόεδρος Κα Ioanna Chatzivaryti, η Γεν. Γραμματέας Κα Niki Anesti, η Ταμίας Κα Eleni Psirouki, το μέλος Κα Efi Loiza και η εθελόντρια Κα Maria Soulidou!
Η ΠΝΟΗ τίμησε το Σύλλογος Νομού Καβάλας Νέας Υόρκης ”Φίλιπποι” για την υποστήριξη που παρέχει εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας μια πλακέτα.
Πρόεδρε κ. Dimitris Filippidis, μέλη του Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου Καβαλιωτών Νέας Υόρκης “ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ” σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη προς την ΠΝΟΗ!
Ευχόμαστε σε εσάς προσωπικά, στα μέλη του Δ.Σ. όλα τα μέλη σας υγεία και ευτυχία και θα είναι πάντα χαρά μας να σας συναντούμε όταν ερχόσαστε στη γενέτειρά σας!